Logo rasmi Kampung Lenggong, 33400 Lenggong PERAK. Ketua Kampung: Tn Hj Razali Ahmad
Logo rasmi Kampung Lenggong, 33400 Lenggong PERAK. Ketua Kampung: Tn Hj Razli Ahmad

Bokashi Farmer bertempat di Kampung Lenggong, Lenggong PERAK yang merupakan tapak Warisan UNESCO dimana Perak Man ditemui di Gua Runtuh, Kampung Gelok. Logo Kampung Lenggong dihasilkan oleh saya sendiri, mengikut spesifikasi Ketua Kampung Lenggong, Tuan Haji Mohd Razli Ahmad.

peladang_03

Saya juga terbabit dengan Pertubuhan Peladang Kawasan Unit Kampung Lenggong sebagai Ketua Peladang Muda bagi sesi 2016/2019. Persatuan Peladang Muda berfungsi menyediakan platform komuniti bagi generasi muda Lenggong yang berminat memulakan perniagaan untuk mendapatkan bimbingan dan pendedahan keusahawanan.

Berikut adalah di antara abstrak saintifik dalam koleksi penyelidikan PhD disenaraikan seperti di bawah, untuk projek ekstrak Aloe vera dan barah payudara. Grafik adalah hasil kerja sendiri. Bagi penyelidik yang berminat dengan grafik untuk penyelidikan saintifik anda, boleh menghubungi saya di melormohd.daud@gmail.com atau 019-4420 413. Pertubuhan Peladang Muda Kampung Lenggong merupakan firma grafik dan percetakan yang menyediakan perkhidmatan design untuk persidangan dan konferens.

PUBLICATION Portfolio 2 PUBLICATION Portfolio 22 PUBLICATION Portfolio 23 PUBLICATION Portfolio 24 PUBLICATION Portfolio 25 PUBLICATION Portfolio 26 PUBLICATION Portfolio 27 PUBLICATION Portfolio 28 PUBLICATION Portfolio 29

Segala pengetahuan yang dipaparkan di sini adalah untuk di kongsi, jika anda mempunyai sebarang soalan, silaΒ tinggalkan komen.Β Boleh hubungi saya di melormohd.daud@gmail.com atau 019-4420 413.